onsdag 26 augusti 2009

Nu jury i Dansbandskampen


Under den här veckan har jag hunnit med ett besök i Stockholm. Då gjordes juryn klar för höstens Dansbandskamp. Den består av mig, Magnus Carlsson och Melissa Williams. Hon efterträder alltså Anna Mourou som inte får fortsätta i juryn. Melissa sjunger för närvarande i dansbandet Zlips.

Det blir kul och enormt spännande med ytterligare en omgång av Dansbandskampen! Förväntningarna från tittarna är stora - ännu större än i fjol - så det gäller att programmet blir både bredare, bättre och busigare. Något som jag är övertygad om att det också blir. Baluba, som producerar programmet, är tv-proffs. Eventuellt gnälliga "dansare" måste inse att tävlingen inte är blodig vetenskap utan lättsam lördagsunderhållning för HELA familjen, inte bara de som kontinuerligt går ut och dansar.
På onsdag kväll flyger jag till Luleå för div möten och för att göra P4 Dans. Ett besök på just dansgolvet blir det också; Björknäsparken i Boden (som har landets enda golv i aluminium = lättdansat!) och Flamingokvinetten...

3 kommentarer:

  1. kul att du och magnus är kvar i juryn i dansbandskampen.

    SvaraRadera
  2. Det känns som en bra jury-sammansättning! =D Du som representerar mogen-dansbanden (i vad du gillar), Melissa som representerar modern-dansbanden, och Magnus som representerar "modern-festa-stå som publik-dansbanden". (Lite hårddraget.) Alla tre genrer. =) Det kan bli riktigt kul att se era bedömningar. =)

    SvaraRadera
  3. Det ska bli så skoj att får lite mera dos av Dansband på TVn igen ser fram imot detta och dess utom vad Black Ingvars kommer hitta på för något kommer det går i Hårdrocks tecken där
    det ska bli som sakt skoj att ser detta..

    SvaraRadera

OBS: Stötande och kränkande kommentarer kommer att plockas bort...