måndag 22 juni 2009

Pinsamt!

På kombinerad semester- och jobbtripp i Norrbotten kan jag inte låta bli att läsa diverse dansbloggar och nyheter. Det senaste smarta förslaget kommer från en orkester som jag av min godhet inte namnger. Det är faktiskt länge sedan jag läst något så korkat. Ett urklipp kommer här:
---
"Vi är många band som inte har råd att ha en stor buss med sängplatser, vi är många band som är ute och kör trötta på nätterna.
Vilka vill vara med att be... kräva... föreslå att Scandic inför ett rabattkort för orkestrar?
Vad kan det innebära?
Man får registrera ett konto för bandet (antal medlemmar)
Kortet blir orkesterbaserat, inte personligt
Ett förmånligt pris på dubbelrum, med poäng för antal övernattningar
Det skall ingå en nattamacka och valfri dryck innan man lägger sig
Hur låter det? Jag har skrivit till Scandic om denna idé men inte fått något svar."
---
Konstigt att de inte fått något svar...undrar varför. För att detta skämmer ut en hel bransch! Scandic borde också ordna extra billiga rum för frånskilda småbarnsföräldrar, helgjobbande plåtslagare, sent anlända dammsugeförsäljare och vilken yrkesgrupp som än anländer till Scandic Skall givetvis få en nattamacka och valfri dryck...

Min enda kommentar är: betala ert rum och var glad. Den dagen ni blir ett stort band är detta inget problem för er, tills dess rekommenderas bussen!

1 kommentar:

  1. Tomas, du glömde sent arbetande taxichaufförer som kört kunder till annan ort. Då är det inte säkert att man orkar köra tillbaka utan snarare är sugen på en lite öl (eller ganska stor) och då får man ju inte köra bil. Då kan det ju vara fint om Scandic bjuder på sitt största hotellrum med skönaste sängen och så ultraflott frukost på sängen samt massage av den onda taxiryggen innan man beger sej av hemåt.
    Detta ska givetvis vara gratis.

    Dansbanden kanske ska lära sej att säga åt arrangören att de vill ha hotellrum för alla i bandet med i gaget.

    SvaraRadera

OBS: Stötande och kränkande kommentarer kommer att plockas bort...